Muistetaan Isänpäivänä taivaan Isääkin!

Sini Luokkanen, Rekolan srk, Vantaa

Huomio hyvät seurakuntalaiset!

Muistattehan: tänä vuonna Isänpäivänä pääsee seurakuntien vaaliuurnille! Seuraavan neljän vuoden edustajat valitaan täällä Vantaallakin yhteiseen kirkkovaltuustoon ja paikallisiin seurakuntaneuvostoihin. Valitut päättävät seurakuntien rahanjaosta ja toiminnan painopisteistä. He valitsevat myös kirkolliskokousedustajat.

On tärkeää, että kirkkomme toiminta ja opetus saa perustua Jumalan Sanaan. On tärkeää, että lapsenuskoa vaalitaan, lasten kristillistä kasvatusta tuetaan, parannusta tarjotaan tuhlaajapojille ja -tyttärille, kristillistä avioliittoa puolustetaan, tehdään diakoniatyötä, jaetaan arjentaakkoja ja kuljetaan heikomman rinnalla. On tärkeää, että kirkolliset päättäjät pitävät ikiaikaista sanomaa arvokkaana, julistamisen arvoisena. On tärkeää, että valitut edustajat kaikissa toimielimissä ovat omantunnon ihmisiä, kuten eräs ehdokkaamme osuvasti totesi. Tarvitaan rehellisiä, sitoutuneita ja palvelualttiita kanssasisaria ja -veljiä!

Muistetaan tulevana Isänpäivänä sen verran taivaan Isääkin, että käydään äänestämässä Hänen mielensä mukaisia ehdokkaita. Voin yhtenä asiamiehenä ylpeänä todeta, että meillä on monipuolinen joukko Sanasta Elämään -ehdokkaita, joista jokainen äänestäjä löytää varmasti omansa. He ovat tavallisia kristittyjä, aktiivisia seurakuntalaisia, joista monet toimivat elinvoimaisissa kirkkomme herätysliikkeissäkin. Niissä, joissa muistetaan, että Jumalan Sana on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti.

IMG_4770